Kék hírek, bulvár

2013.12.10. 08:53

Hétvégi házakba tört be a ráckevei férfi

Több hétvégi házba is betört októberben az a ráckevei férfi, akit tegnap vett őrizetbe a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság.

baon.hu

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában két súlyos és két könnyű sérüléssel járó, valamint négy anyagi káros közúti közlekedési baleset történt.

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt december 9-én 12 óra 5 perckor őrizetbe vette H. János 32 éves ráckevei lakost. A férfi október 6-17. között két tassi hétvégi házba betört, ahonnan kerékpárokat, valamint műszaki cikkeket lopott el. A férfi több hasonló jellegű, vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével is megalapozottan gyanúsítható.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya tiltott kéjelgés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vette L. Gabriella 23 éves nagykőrösi lakost. A nő december 9-én 19 óra körül Kecskeméten, a Külső-Szegedi úton végzett prostitúciós tevékenységet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!