Kék hírek, bulvár

2013.12.05. 14:23

Gyerekeket veszélyeztetett a letört faág

Az erkélyen át jutottak be a tűzoltók egy lakásban Baján, Kecskeméten egy letört faágat vágtak le és egy lángokban álló fóliasátrat oltottak.

baon.hu

Az elmúlt 24 órában három 7 érkezett a katasztrófavédelem tűzoltó egységeihez, melyből 1 tűzeset, 2 műszaki mentés 2 téves jelzés és 2 utólagos jelzés volt.

Szerdán kora délután lakásba behatoláshoz riasztották a bajai hivatásos tűzoltókat, Baja, Sirály utcába, ahol egy második emeleti lakásban 1 fő rosszul lett. A kiérkező tűzoltók kihúzós létra segítségével az erkélyen keresztül, a redőny megbontása után a lakásba behatoltak, mentőszolgálat szakembereinek a beteget átadták.

Szerdán délután Kecskemét, Lukányi János utcai óvodához riasztották a kecskeméti hivatásos tűzoltókat, ahol egy faág letört és megközelítőleg 8 méter magasságban lógott, amely a gyerekeket veszélyeztetette. A kiérkező tűzoltók a faágat eltávolították. Személyi sérülés nem történt.

Csütörtökön a kora reggeli órákban riasztották a kecskeméti hivatásos tűzoltókat Kecskemét Mészöly Gyula útra, ahol egy 100 m2 alapterületű fóliasátorban száraz virágok égtek, a tűz több fóliasátrat veszélyeztetett. A kiérkező tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével a tüzet eloltották. A gyors beavatkozásnak köszönhetően a lángok a többi fóliasátorra nem terjedtek át. A helyszínre érkezett a Bács Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat, aki az ügyben tűzvizsgálati eljárást indított.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!