Kék hírek, bulvár

2013.12.09. 14:10

Féltékenységből gyilkolt a férfi: leszúrta és agyonverte a nőt

Előbb leszúrta, majd egy baseball ütővel többször, nagy erővel fejbe vágta élettársát az a kiskunfélegyházi férfi, aki ellen most nyújtott be vádiratot a megyei főügyészség.

Zs. D.

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség emberölés bűntette miatt vádiratot nyújtott be a Kecskeméti Törvényszékhez egy 51 éves kiskunfélegyházi férfi ellen, aki Tavaly december 14-én Kiskunfélegyházán késsel és baseball ütővel megölte az élettársát, egy 41 éves kiskunfélegyházi nőt – tájékoztatta szerkesztőségünket Schmidt Gábor, a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szóvivője.

A vádiratból kiderült: a férfi 2010 nyara óta élt együtt az asszonnyal a nő kiskunfélegyházi lakásában. A vádlott és a sértett korábban – a vádlott házasságának és másik élettársi viszonyának fennállása alatt is – szerelmi viszonyt tartott fenn, ebből a viszonyból 1997-ben egy közös leányuk is született, aki a sértettel élt. Az összeköltözés után a pár között a viszony anyagi okokból és a kölcsönös féltékenykedések miatt hamar megromlott, emiatt rendszeresek voltak a viták, veszekedések közöttük. Az asszony 2012 májusában megismerkedett egy szegedi férfivel, akivel többször találkozott. Miután a vádlott a viszonyról tudomást szerzett, elszámoltatta és ellenőrizte élettársát, továbbá meg is fenyegette, hogy megöli.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Ebben a házban történt a tragédia
[/caption]

– Tavaly december 14-én, este 8 óra körül a vádlott és a hazatérő sértett ismét veszekedni kezdtek, ordítoztak és lökdösték egymást. A vita közben a vádlott azzal is megfenyegette élettársát, hogy őt és a férfit is „ki fogja nyírni” és a közös gyermeküket árvává teszi. A hangos vitatkozás, lökdösődés közepette a vádlott a konyhában felkapott egy 23,5 centiméter pengehosszúságú kést és azzal a hálószobában felülről lefelé irányuló mozdulattal egy alkalommal, nagy erővel mellkason szúrta a sértettet. Ezután a vádlott az előszobában magához vett egy 70 cm hosszú baseball ütőt és azzal többször, nagy erővel fejbe vágta a szúrás miatt egy fotelbe leülő nőt. Miután a vádlott észrevette, hogy élettársa meghalt, a testet egy pléddel letakarta, megtisztította és elrejtette a kést és a baseball ütőt. Ezután a vádlott öngyilkossági szándékkal egy másik késsel hasba szúrta magát, de a szúrás nem volt elég mély, így életben maradt. Az elhunyt sértettet a hajnali órákban a lánya találta meg – ismertette a borzalmas gyilkosság részleteit a szóvivő.

Az asszony a bántalmazás miatt a fején és a mellkasán számos súlyos sérülést szenvedett, halálát a mellüregbe hatoló szúráshoz társult többszörös koponyatörés, agyzúzódás okozta. A vádlott előzetes letartóztatásban van, a terhére rótt bűncselekményt a törvény 5 évtől 15 évig terjedő szabadságvesztéssel fenyegeti.

Zs. D. Ebben a házban történt a tragédia -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!