Kék hírek, bulvár

2013.12.14. 08:16

Egy csésze kávé a bűnmegelőzésért

Egy csésze kávéval várták az érdeklődőket a rendőrök a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács (NBT) Police Coffee elnevezésű rendezvényén tegnap a kecskeméti Malom központban lévő élelmiszerbolt kávézójában.

Zsámbóki Dóra

Az országjáró akció hírös városi startja előtt sajtótájékoztatón mutatták be az új programot, melynek fő célja a rendőrség és a lakosság közötti párbeszéd elősegítése. A rendezvényen részt vett Hatala József is.

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács elnöke, miniszteri biztos elmondta: – Reménykedtünk benne, hogy az állampolgárok segítségünkre lesznek abban, hogy minél több információt szerezzünk az emberek lakókörnyezetének biztonságáról, a város közbiztonságáról.

Dávid Károly megyei rendőr-főkapitány hangsúlyozta: – Nekünk nem csak az elismerő szavakból, hanem a kritikákból is építkeznünk kell. Sokszor nagyon hasznos tanácsokat kapunk a lakosságtól és abban bízunk, hogy mi is hasznos tanácsokat tudunk adni a problémájukkal hozzánk fordulók számára.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!