Kék hírek, bulvár

2013.12.19. 09:38

Beizzott a korom a kéményben

Magasból mentő segítségével jutottak be a tűzoltók egy beteg emberhez.

baon.hu

Az elmúlt 24 órában 3 bejelentés és segítségkérés érkezett a tűzoltókhoz. Ebből 1 tűzeset és 2 műszaki mentés volt.

Vaskúttól 1,5 kilométerre Bátmonostor felé egy személygépjármű letért az úttestről és az út mellett lévő bozótosba csapódott, szerdán reggel. A bajai hivatásos tűzoltók a gépjárművet áramtalanították. A balesetben egy személy sérült meg, őt a mentőszolgálat szakemberei ellátták. A műszaki mentés ideje alatt teljes útzár volt érvényben.

Baján a Sugovica soron családi ház kéményében a korom beizzott, szerdán este. A bajai hivatásos tűzoltók az izzó részeket eltávolították. A tűzoltók után a kéményseprő-ipari közszolgáltató szakembere is megérkezett és megkezdte a füstelvezető átvizsgálását. Személyi sérülés nem történt.

Szerdán este lakásba történő behatoláshoz kérték a kecskeméti hivatásos tűzoltók segítségét. Kecskeméten, a Szimferopol téren lévő társasház egyik emeleti lakásába magasból mentő segítségével, károkozás nélkül jutottak be a tűzoltók. Az ajtót kinyitották és a segítségre szoruló személyt a mentőszolgálat szakembereinek átadták.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!