Kék hírek, bulvár

2013.12.20. 11:56

Azonnal hívja a rendőrséget, ha látta az idős férfit - fotó

Csütörtök délután óta nem ad életjelet magáról egy idős, kiskunhalasi férfi. Az utolsó információ róla az, hogy eltévedt. A rendőrök nagy erőkkel keresik.

Zs. D.

Eltűnés miatt körözi a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Pecznyik Jánost.
A 80 éves Kiskunhalas rekettyepusztai férfi gyalogosan indult el otthonából, majd buszra szállt december 19-én 14 óra és 14 óra 30 perc közötti időben. Csütörtökön ismerőséhez ment, majd onnan, a Keceli úton lévő Lovas csárdától gyalogosan indult haza. A Keceli úton, a szeszfőzdénél látták utoljára 15 óra 50 perckor, akkor Kecel irányába haladt.

Mobiltelefonján 17 óra 28 perckor beszélt lányával, akinek elmondta, hogy eltévedt, nem tudja, hogy hol van. Azóta a telefonját sem veszi fel, nem elérhető.

Pecznyik János idős kora ellenére mind fizikailag, mind mentálisan jó állapotban van.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság haladéktalanul megkezdte a férfi keresését. Húsz rendőr kutat utána, de két tűzoltó és egy mezőőr is keresi. Nyomkövető kutyával is igyekeznek a nyomára bukkanni, de sajnos ezidáig a kutatás nem vezetett eredményre.
 
A rendőrség kéri, hogy aki az eltűnt személlyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a Kiskunhalasi Rendőrkapitányságot a 77/423-255 telefonszámon, vagy a 107, 112 segélyhívók valamelyikét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!