Kék hírek, bulvár

2013.12.21. 20:10

A könyvtárral kötött megállapodást a rendőrség

Címkék#Kecskemét

A megyei könyvtár és a megyei rendőr-főkapitányság mélyítette az együttműködést.

baon.hu

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Dávid Károly r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos együttműködési megállapodást írt alá december 20-án Ramháb Máriával a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár igazgatónőjével.
Nyolc évvel ezelőtt már kötött a két szervezet megállapodást, mely keretein belül bűnmegelőzési tájékoztató anyagokat jutatott el a rendőrség a könyvtár részére, valamint kölcsönös tájékoztatást adtak egymás kapcsolódó tevékenységéről és rendezvényeiről, valamint szakembereket biztosítottak egymás számára.

A mostani megállapodás ezen felül tartalmazza, hogy a könyvtár közös rendezvények megtartása esetén helyiségeit és technikai felszereltségeit is biztosítja. Ezen kívül a rendőrség által összeállított Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszer (ELBIR)  elektronikus hírleveleit olvasói részére honlapján közzéteszi, a könyvtári faliújságokon és hirdetőtáblákon nyomtatott formában megjelenteti, továbbá azokat fiókkönyvtárainak is eljuttatja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!