Kék hírek, bulvár

2013.09.23. 10:45

Tömegverekedés volt Fajszon

Egy fajszi házibuliba érkeztek hívatlan vendégek vasárnap hajnalban. Végül a házigazdának és a barátainak kellett elmenekülniük. Öten megsérültek.

baon.hu

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában egy olyan baleset történt ahol valaki megsérült, valamint négy esetben csak anyagi kár keletkezett a közúti közlekedési balesetben. Ittas gépjárművezetővel szemben a rendőrök két esetben intézkedtek.

 

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság vasárnap őrizetbe vette M. Norbert 24 éves kiskunfélegyházi lakost, aki ellen a Kecskeméti Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogató parancsot, mert a kiszabott közérdekű munka büntetés letöltését nem kezdte meg.

 

A Kalocsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el, csoportosan elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt. Fajszon egy lakóházban, ahol egy társas rendezvény volt, kb. tíz ismeretlen személy vasárnap 2 óra 30 perc körüli időben megjelent. A vendégekbe belekötöttek, majd amikor távozásra szólította fel őket a házigazda, a ház előtt parkoló személygépkocsit köpködték, majd a gépkocsi kalocsai tulajdonosát bántalmazni kezdték. Ezután további dulakodás alakult ki a támadók és a férfi védelmére kelt személyek között. A garázda magatartásnak az vetett véget, hogy a bántalmazott férfi és még vele három személy autóval a helyszínről elmenekült, majd értesítették a rendőrséget. A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként kiderült, hogy a cselekmény elkövetésével H. Mihály 27 éves, H. Lóránt 22 éves és K. László 18 éves fajszi lakosok gyanúsíthatók megalapozottan. A három férfit gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, ellenük szabadlábon hagyásuk mellett folytatódik a büntetőeljárás. A bántalmazás során öt személy megsérült.

 

Kelebia Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított négy felnőtt és egy gyermekkorú külföldi állampolgár ellen, akiket vasárnap reggel igazoltatott a járőr Tompa külterületén. A személyek magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét igazolni nem tudták, ezért előállították őket tiltott határátlépés miatt. Menekültstátusz iránti kérelmüket jelezték, ezért átszállították őket a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Őrzött Szállására.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!