Kék hírek, bulvár

2013.09.13. 09:35

Őrizetben a két tolvajnő

Két trükkös tolvajt fogott el a rendőrség csütörtökön. A két nő a Nyugdíjfolyósító Intézet munkatársainak adták ki magukat, így loptak meg egy idős asszonyt.

baon.hu

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó, valamint tíz anyagi káros baleset történt.
 
A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya csütörtökön szabálysértési őrizetbe vette G. Tibor 39 éves kecskeméti lakost. A férfi a megyeszékhely egyik áruházából próbált meg röviditalt lopni. A biztonsági szolgálat munkatársai a tolvajt a rendőrség kiérkezéséig visszatartották.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy korábban lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen indított nyomozás során csütörtökön elfogta, majd őrizetbe vette J. Melinda 28 éves és K. Gina 33 éves kecskeméti lakosokat. A rendelkezésre álló adatok alapján a két nő azzal gyanúsítható megalapozottan, hogy augusztus 15-én délben úgy jutottak be egy helyi idős asszony otthonába, hogy magukat a Nyugdíjfolyósító Intézet munkatársainak adták ki. A sértett figyelmét elterelve a lakásából elloptak egy pénztárcát a benne lévő készpénzzel és bankkártyával együtt. A rendőrség kezdeményezi a gyanúsítottak előzetes letartóztatását.
 
A Hercegszántó és a Bácsalmás Határrendészeti Kirendeltségek eljárást indítottak három külföldi állampolgárral szemben, akiket Hercegszántón és Csikérián fogtak el a járőrök. A külföldiek Magyarországon való tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni, ezért tiltott határátlépés miatt előállították őket. Valamennyien menekültstátusz iránti kérelmet nyújtottak be. A három személyt a BÁH Kiskunhalasi Menekültügyi Meghallgató Állomásán helyezték el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!