Kék hírek, bulvár

2013.09.06. 10:43

Még a vasajtót is ellopta az albérlő, mikor kiköltözött

Rosszul járt az a sértett, akinek albérlője mindent kipakolt ingatlanából, mikor elköltözött.

baon.hu

Nyomozást folytattak lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Sz. József 43 éves jászszentlászlói lakos ellen, akinek a sértett 2012 februárjában egy kiskunfélegyházi ingatlanát kiadta albérletbe. Mivel a férfi a következő hónapban nem fizette ki a bérleti díjat, így a tulajdonos telefonon érdeklődött a jogos járandósága iránt. A bérlő közölte, hogy pénztelensége miatt elköltözik. A tulajdonos azonnal a tanyára ment, ahol már senkit sem talált. Ekkor vette észre, hogy ellopták berendezési tárgyait, köztük a kádat, bojlert, gáztűzhelyt, de eltűnt egy létra és egy vasajtó is.

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki - egy korábban elkövetett bűncselekmény miatt jelenleg is szabadságvesztését töltő - Sz. Józsefet, aki beismerte tettét. Elmondta, hogy az ellopott tárgyakért kapott pénzből akarta kifizetni a költöztetésben segítő taxisofőrt.

A rendőrség a nyomozást szeptember 5-én befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldi a Kiskunfélegyházi Járási Ügyészségnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!