Kék hírek, bulvár

2013.09.26. 15:57

Lopás közben érték tetten a félegyházi kamaszokat

Egy 15 és egy 16 éves kiskunfélegyházi tolvaj ügyében javasol vádemelést a rendőrség.

baon.hu

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 15 éves és egy 16 éves kiskunfélegyházi lakos ellen.
 
A fiatalok 2012. június és július hónapokban Kiskunfélegyházán több házba és egy telephelyre is betörtek, ahonnan többek között réz alkatrészeket, 100 kg vas hulladékot, tizenöt építési állványmerevítő csövet, egy kerékpárt, egy felfújható medencét, négy öntvényszéket, egy babakocsit, egy gumimatracot és kettő társasjátékot, illetve horgászúszókat tulajdonítottak el.
Két alkalommal cselekményük közben megzavarták őket, ekkor nem tudtak semmit ellopni.

A fiatalokat 2012. július 16-án lopás közben tetten érték, ezt követően a rendőrök elfogták és előállították őket a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányságra. A nyomozók az egyik fiatalnál tartott házkutatáskor megtalálták és lefoglalták az ellopott tárgyak egy részét. A gyanúsítottak a bűncselekmény elkövetését kihallgatásuk során elismerték - írja a police.hu.
 
A rendőrség a nyomozást befejezte, a keletkezett iratokat 2013. szeptember 27-én vádemelési javaslattal küldi meg a Kecskeméti Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!