Kék hírek, bulvár

2013.09.02. 08:29

Elkapták a 15 éves tolvajt

A kocsi ablakát betörte és DVD lejátszós fejtámlát lopott az a 15 éves kecskeméti tolvaj, akit tegnap reggel kaptak el.

baon.hu

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában egy közlekedési baleset személyi sérüléssel, hat anyagi kárral végződött. Ittas gépjárművezetővel szemben négy esetben intézkedtek a rendőrök.

Szeptember 1-jén 8 óra 15 perckor lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek egy 15 éves kecskeméti lakost. A fiatalember a rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy augusztus 13-án hajnalban Kecskeméten, a Ferenczy Ida utcában lezárt állapotban parkoló személygépkocsi ablakát betörte és ellopta a jobb első ülés DVD lejátszót tartalmazó fejtámláját.

A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított egy albán és egy koszovói állampolgárral szemben, akiket 2013. augusztus 31-én és szeptember 1-jén Tompa külterületén igazoltattak a járőrök.   A személyek magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni, ezért tiltott határátlépés miatt előállították őket. Ellenőrzésükkor kiderült, hogy a koszovói férfival szemben beutazási és tartózkodási tilalom van érvényben. Az albán állampolgárt idegenrendészeti őrizetbe vették, a menekültstátusz iránti kérelmet benyújtó koszovói férfit átadták a BÁH Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Dél-alföldi Regionális Igazgatóság munkatársának.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!