Kék hírek, bulvár

2013.09.11. 09:48

Anyjukat védték a gyermekek, őket is megverte az apjuk

Rettegésben tartotta családját egy petőfiszállási férfi. Feleségén kívül négy gyermekét is rendszeresen megverte.

Zs. D.

Vádemelést javasol a rendőrség az ellen a 40 éves petőfiszállási férfi ellen, aki feleségén kívül gyermekeit is többször bántalmazta.
A rendőrség közlése szerint P. Tibor rendszeresen kiabált és agresszívan viselkedett feleségével és gyermekeivel. Amikor a bántalmazott édesanyát próbálták megvédeni a gyermekek, őket is – kézzel vagy pálcával – megverte az erőszakos férfi. A nő a viharos időszakokban többször elmenekült otthonról a négy kisgyermekkel.

A rendőrség által beszerzett adatok alapján kiderült, hogy az apa viselkedése veszélyeztette a három kislány és a kisfiú testi, erkölcsi, értelmi és érzelmi fejlődését. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki P. Tibort, aki elismerte a bűncselekmény elkövetését.
A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság a nyomozást szerdán befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldi a Kiskunfélegyházi Járási Ügyészségnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!