Kék hírek, bulvár

2013.08.09. 13:44

Ön felismeri a halálra gázolt férfi tetoválását? - fotó

Közlekedési balesetben elhunyt személy azonosításában kéri a rendőrség az állampolgárok segítségét.

baon.hu

Mint korábban megírtuk, augusztus 9-én 4 óra 15 perckor Kecskemét külterületén, az 5-ös számú főút 80.400 méterszelvényénél halálos kimenetelű közlekedési baleset történt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy Kecskemétről Lajosmizse irányába közlekedő mikrobusz egy gyalogost gázolt el, aki a helyszínen életét vesztette.

Az elhunyt férfinél azonosításra szolgáló okmány nem volt és a kiléte megállapítása érdekében tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre. 

Az ismeretlen férfi kb. 160-165 cm magas, vékony testalkatú, kreol bőrű, barna szemű, szakálla, bajusza nincs. A baleset idején egy rövid ujjú, sötét (kékeszöld) színű inget, fekete farmernadrágot, valamint fekete-zöld színű sportcipőt viselt. A jobb alkarján egy körülbelül 10 cm-es kereszt, felette csillagot ábrázoló tetoválás látható.    [caption id="" align="aligncenter" width="334"] Így néz ki az ismeretlen férfi tetoválása
[/caption]
 
A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy aki az elhunyt személy kilétéről és a baleset bekövetkezésének körülményeiről információval rendelkezik, munkaidőben hívja a 06-76/484-684-es telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen, éjjel-nappal hívható 107-es vagy 112-es segélyhívószámok valamelyikén. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!