Kék hírek, bulvár

2013.08.04. 19:37

Ittas lehetett a balesetező motoros, küzdenek az életéért

Két motoros baleset is történt vasárnap késő délután Bács-Kiskun megyében. Kiskunhalason ittas motoros karambolozott, Tompán egy kislány is megsérült.

Zs. D.

Kiskunhalason egy motoros és egy autós ütközött össze a Széchenyi utca és a Vasút utca találkozásánál. A rendőrség tájékoztatása szerint a Széchenyi utcán ment egy 23 éves pirtói férfi egy Kawasaki nagymotorral, de nem adott elsőbbséget neki egy, a Vasút utcából kihajtó autós. A kocsit egy 42 éves halasi férfi vezette. Mindkettőjüket kórházba szállították a mentők, információink szerint a kétkerekűn utazó férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett, összeesett a tüdeje. A motorostól a kórházban vér- és vizeletmintát is vettek, mert esetében felmerült az ittasság gyanúja.

Tompán egy kerékpáros és egy motoros ütközött össze a Széchenyi utcában. A biciklis le akart fordulni balra az útról, de nem vette észre, hogy a mögötte érkező motoros már előzésbe kezdett. Az 53 éves nőt elütötte a motoros. A kerékpáron ült egy 6 éves kislány is. Mindkettőjüket kórházba vitték, úgy tudjuk könnyebb sérüléseket szenvedtek. A 37 éves motoros nem sérült meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!