Kék hírek, bulvár

2013.08.10. 10:07

Elkapták a betörőt

Elfogták azt a 23 éves férfit, aki korábban betört egy kecskeméti házba.

baon.hu

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű, négy személyi sérüléssel járó, valamint hat anyagi káros közúti közlekedési baleset történt.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya őrizetbe vette R. Gyula 23 éves kecskeméti lakost lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A férfi a társával, B. Viktorral - aki már korábban őrizetbe került - július 27-én hajnalban betört egy kecskeméti ingatlanba és onnan berendezési tárgyakat lopott el.


A Hercegszántó Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított három koszovói állampolgárral szemben, akiket augusztus 6-án Hercegszántón fogtak el a járőrök. A külföldiek magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni, ezért tiltott határátlépés miatt előállították őket. A külföldi állampolgárokat a Határrendészeti Szolgálat Idegenrendészeti Osztályára szállították, ahol idegenrendészeti őrizetbe vették őket a rendőrök.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!