Kék hírek, bulvár

2013.08.03. 08:15

Elhagyta a pénzkazettát a tolvaj

Betört egy benzinkútra, majd menekülés közben elhagyta a zsákmányt az a férfi, akit most elfogtak a rendőrök.

baon.hu

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó és két anyagi káros közúti közlekedési baleset történt. Ittas gépjárművezetőt vér- és vizelet mintavételre egy esetben állítottak elő, továbbá pozitív eredményű légalkohol mérés is egy esetben történt.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya pénteken korábban elrendelt nyomozás kapcsán, lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt őrizetbe vette H. Tamás 20 éves kecskeméti lakost. A férfi a rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy július 31-én 22 óra 47 perckor Kecskeméten egy benzinkút épületének ablakát betörte, és az épületből egy pénzkazettát lopott el a benne lévő váltópénzzel együtt. A férfi a helyszínről elmenekült, miközben a pénzkazettát a benne lévő készpénzzel elhagyta. H. Tamás ezen felül több tulajdon elleni bűncselekmény elkövetésével is megalapozottan gyanúsítható. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!