Kék hírek, bulvár

2013.07.13. 11:59

Munkahelyéről folyamatosan lopta az alkatrészeket

Munkahelyéről folyamatosan lopott autóalkatrészeket az a nő, akit tegnap vettek őrizetbe.

baon.hu

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában, egy személyi sérüléssel járó, valamint kilenc anyagi káros közúti közlekedési baleset történt.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt július 12-én őrizetbe vette T. Krisztina 33 éves újszászi lakost, aki 2012. szeptembere és 2013. június 20-a között kecskeméti munkahelyéről különböző autóalkatrészeket lopott el.

A Bácsalmás és Kelebia Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított tizenhárom – köztük egy gyermekkorú - koszovói állampolgárral szemben, akiket 2013. július 12-én igazoltattak Kunbaján és Kelebián a járőrök. A külföldiek jogszerű magyarországi tartózkodásukat igazolni nem tudták, ezért tiltott határátlépés miatt előállították őket. Ellenőrzésükkor kiderült, hogy két személlyel szemben beutazási és tartózkodási tilalom van érvényben. A menekültstátusz iránti kérelmet benyújtó külföldieket a BÁH Debreceni Menekültügyi Befogadó Állomására szállították.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!