Kék hírek, bulvár

2013.07.25. 10:42

Elfogták a garázdálkodó román férfit

Őrizetbe vették azt a román, 35 éves férfit, aki ellen a Dorogi Rendőrkapitányság lopás és garázdaság bűncselekmények gyanúja miatt bocsátott ki elfogató parancsot.

baon.hu

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában nyolc anyagi káros, valamint egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. Ittas gépjárművezetővel szemben két esetben intézkedtek a rendőrök.

A Kiskunmajsa Rendőrőrs szabálysértési őrizetbe vette K. Zoltán 29 éves kiskunmajsai lakost, aki július 24-én este Kiskunmajsán, a Bajcsy-Zsilinszky utcában személygépkocsival úgy közlekedett, hogy a Kiskunhalasi Városi Bíróság a járművezetéstől eltiltotta.

A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított egy 20 éves albán állampolgárral szemben, akit július 24-én délután az egyik gyorsvonat utasaként igazoltattak a járőrök. Ellenőrzése alkalmával albán magánútlevéllel igazolta magát, amelyből hiányzott egy oldal, valamint egy átléptető bélyegzőlenyomatot - mechanikai úton – eltávolítottak abból. A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közokirat hamisítás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Idegenrendészeti Osztálya tiltott határátlépés miatt indított eljárást az albán férfi ellen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!