Kék hírek, bulvár

2013.05.21. 12:38

Mint a filmekben: ellopták az autó kerekeit

Nem csak emelőt, de még az alátámasztásra szolgáló betondarabokat is vitt magával az a tolvaj, aki keddre virradó éjjel ellopta egy autó mind a négy kerekét Kecskeméten.

Zs. D.

A filmekben látott megoldást választotta egy tolvaj keddre virradó éjjel Kecskeméten: ellopta egy, a Reile Géza utcában parkoló autó mind a négy kerekét, közben a kocsit betondarabokkal támasztotta alá. A lopás információink szerint éjfél után történhetett, mert előtte még a környéken lakók látták az autót – négy keréken.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Reggel kerekek nélkül várta az autó a gazdáját
[/caption]
Az ügyben a rendőrség lopás miatt indított eljárást, de egyelőre még nem találták meg a keréktolvajt.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] A tolvaj letámasztotta a Fiatot
[/caption][caption id="" align="aligncenter" width="334"] Így nézett ki az ellopott kerék
[/caption]

A képen látható felnit, illetve abroncsot lopta el a tolvaj keddre virradó éjjel a Reile Géza utcában parkoló Fiatról. Kérjük, hogy aki esetleg „találkozik” a kerekekkel, jelezze a [email protected], vagy a [email protected] email címen, vagy szerkesztőségünk telefonszámán (76/518-200).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!