Kék hírek, bulvár

2013.05.28. 09:17

Fulladás okozta B. József halálát az izsáki rendőrőrsön

Fulladás okozta B. József halálát az izsáki rendőrőrsön – ez derül ki az elkészült orvosszakértői véleményből.

Zs. D.

Az elkészült orvosszakértői vélemény szerint terjedelmes zsírszövetroncsolódás következtében kialakult zsírembólia, és az emiatt beállt fulladás okozta B. József halálát április 8-án az izsáki rendőrőrsön – közölte kedden dr. Schmidt Gábor, a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szóvivője.

Mint arról beszámoltunk: Orgoványon április 8-án délután szolgálatukat teljesítő rendőrök intézkedést kezdeményeztek egy 47 éves román állampolgárságú férfival szemben motorosfűrész-lopás gyanúja miatt. Az izsáki rendőrőrsről este tettek jelentést, hogy az intézkedés alá vont ember meghalt. Az elkészült orvosszakértői vélemény szerint a sértett a testét ért erőbehatások miatt életveszélyes, illetve súlyos sérüléseket szenvedett.

Schmidt Gábor keddi közlése szerint a Kecskeméti Nyomozó Ügyészségen az eljárás halált okozó testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt folytatódik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!