Kék hírek, bulvár

2012.08.30. 07:45

Örömlányt késeltek meg a 44-es mentén

Emberölés kísérlete miatt nyomoz a rendőrség: egy örömlányt késeltek meg szerdán a 44-es út mentén, Kecskemét és Nyárlőrinc között. A prostituáltat életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

Zs. D.

Szűkszavú nyilatkozatot adott csütörtök reggel Nyíkos Tamás, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a szerda este, a 44-es főút mellett történt "rendőri intézkedésről". Mint arról beszámoltunk: szirénázó mentőautók és rendőrök érkeztek szerdán késő délután egy, a 44-es főút mentén, az erdőben álló tanyához. A mentők riasztása után nem sokkal már rendőrök álltak a 44-es kecskeméti és nyárlőrinci lehajtójánál.

A helyszínen akkor kiderítettük: bűncselekmény történt, mely kapcsán valakit nagyon keresnek a rendőrök, de Nyíkos Tamás szerda esti érdeklődésünkre nem kívánt semmit közölni az ügyről.

Csütörtökön kiderült: a Kecskemét és Nyárlőrinc között lévő tanya előtt történtekkel kapcsolatban emberölés kísérlete miatt indított nyomozást a rendőrség. A bűncselekmény áldozata egy nő, információink szerint egy örömlány, akit - úgy tudjuk - megkéseltek. Arra a kérdésre, hogy megtalálták-e már a rendőrök a támadót, egyelőre nem kaptunk választ. Azt azonban megtudtuk, hogy súlyos-életveszélyes sérülésekkel szállították tegnap délután kórházba a megkéselt nőt. 

Túlélte a késelést

Horváth Attilánétól, a megyei kórház sajtóreferensétől csütörtökön megtudtuk, hogy a megkéselt nő már túl van az életveszélyen. Tegnap délután szúrt sebekkel vitték be a mentők, az orvosok életmentő műtétet hajtottak végre rajta.

Nem ez az első eset, hogy a környéken örömlányra támadnak. Ahogy azt megírtuk, 2010 októberében megöltek egy fiatal prostituáltat Lakitelek és Nyárlőrinc között, a 44-es főút közelében. Akkor felmerült a gyanú, hogy egy osztrák kéjgyilkos végzett az országban több nővel is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!