Kék hírek, bulvár

2012.08.10. 09:57

Nem tudták megmenteni a kispolskis életét - fotók

Egy kanyarodó Polski Fiat sofőrje halt meg abban a balesetben, ami ma délelőtt történt a 44-es úton, Lakitelek közelében.

baon.hu/Zs. D.

Egy ember életét vesztette abban a balesetben, mely pénteken délelőtt történt a 44-es főúton, Lakitelek határában. A főútról egy Lakitelek felé haladó Polski Fiat sofőrje - információink szerint fékezés és index nélkül - balra akart kanyarodni egy dűlőútra. A kispolski mögött egy kamion ment, melynek előzését már megkezdte egy Citroen Berlingo. A Citroen belerohant oldalról a Polskiba, majd az árokba borult, miközben a kispolskit is az árokba lökte.

A mentők és a helyszínre riasztott mentőhelikopter személyzete sokáig küzdött a kispolski sofőrjéért, de már nem tudták megmenteni a 68 éves sárszentlőrinci férfi életét. Mellette ülő felesége súlyos sérüléseket szenvedett, míg a Citroenben ülő két miskolci férfi sérülés nélkül megúszták a balesetet. [caption id="" align="aligncenter" width="334"] Traktor sietett a nyerges vontató segítségére
[/caption]

A 44-es főúton nagy dugó alakult ki, amit csak tetézett, hogy aki csak tudott megfordult a lezárt úton. Egy nyerges vontató - az úton keresztben állva - elakadt az út menti homokban, a jármű mentését egy traktor végezte.
A helyszínelés várhatóan dél körül fog befejeződni, kerülni Lakitelek-Kapásfalu felé lehet.

Korábban írtuk

A 44-es út 26 kilométernél a Polski Fiat balra akart kanyarodni a Parádi dűlő felé. Utána egy kamion haladt, aminek az előzését megkezdte egy Citroen Berlingo. Az ütközés során a Polski Fiatban utazó idősebb férfi súlyosan sérült, érte mentőhelikopter érkezik a helyszínre. Sajnos az életét már nem tudták megmenteni, így a 68 éves sárszentlőrinci férfi elhunyt. A mellette ülő nő könnyebben sérült. A Ciroenben utazó két férfi az elsődleges adatok alapján könnyebben sérült - mondta el Mihályné Bornemisza Eleonóra, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Teljes útzár van a helyszínen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!