Kék hírek, bulvár

2012.08.19. 07:56

Munkagépek égtek a tűzben Kiskőrösön

Több munkagép kiégett szombat délután egy avartűzben Kiskőrös Feketehalom nevű településrészén.

H.I.

A Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője, Bacsák Szilárd szombat este közölte: 15:51-kor érkezett a jelzés a tűzről a katasztrófavédelem ügyeletére, hogy Kiskőrösön, Feketehalom Tanya 53. szám alatt körülbelül 500 négyzetméternyi területen ég az avar valamint száraz fű. [caption id="" align="aligncenter" width="334"] A keletkezett kár kürülbelül 2 millió forint
[/caption]

A tüzet a kiérkező kiskőrösi, kiskunhalasi, kalocsai, kecskeméti tűzoltó egységek oltották el. Teljesen kiégett két mezőgazdasági vontató és egy erőgép, egy MTZ traktor, egy markológép. Ezen kívül elégett 17 nagyméretű körbála, 300 mázsa tűzifa és oszlop fa. A lánglovagoknak két munkagépet és egy kutyát sikerült kimenteniük.

- A tüzet sikerült megfékezni, személyi sérülés nem történt. Bűncselekmény nem vélelmezhető, tűzvizsgálat nem indult. A keletkezett kár kürülbelül 2 millió forint - mondta Bacsák Szilárd.  

H.I. A keletkezett kár kürülbelül 2 millió forint -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!