Kék hírek, bulvár

2012.08.08. 09:22

Mindent elvitt a betörő: bort, sört, locsolócsövet

Egy ladánybenei tanyában járt egy betörő a napokban, aki az értékesebb dolgokon kívül a bort, a sört és a locsolócsövet is ellopta.

baon.hu

A napokban egy ladánybenei tanyába betört valaki és onnan elvitt két western nyerget, egy MTD típusú benzinmotoros láncfűrészt, 240 ezer forint készpénzt, három üveg bort, négy doboz sört, 40 liter gázolajat , és 20 fm. locsolócsövet. A lopási kár 800 ezer forint.

Egy kecskeméti vállalkozás telephelyének földszinti irodájának ablakát befeszítették és egy fiókból személyes okmányokat, 4,7 millió forintot, és 200 euro készpénzt loptak el. A rongálási kár 30 ezer forint.

Kedden, a Bátmonostoron levő vadászház udvaráról a kerítés kivágását követően egy létrát, és az udvaron található trafóból olajat lopott el valaki, 660 ezer forint kárt okozva.

Kedden őrizetbe vettek egy 23 éves dunaszentgyörgyi férfit, aki ellen a Kunszentmiklósi Városi Bíróság elfogatóparancsot bocsátott ki.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!