Kék hírek, bulvár

2012.08.25. 19:03

Gázpalackokat loptak

17 darab, 11,5 kg-os, 250 ezer forint értékű PB gázpalackot lopott el valaki péntekre virradóra egy jánoshalmi benzinkút tárolójából. A lopás körülményeit a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

baon.hu

Egy kecskeméti kft. képviselőjének a feljelentése szerint augusztus 4. és 22. között ismeretlen tettes eddig nem tisztázott körülmények között a cég alapanyag-raktárából 24 ezer darab alumínium, úgynevezett gépkocsi-felépítmény alkatrészt lopott el. Az okozott kár eléri a 9 millió forintot.

Egy 21 éves kecskeméti férfit gyanúsít lopás bűntett elkövetésével a Kecskeméti Rendőrkapitányság. A nyomozás adatai szerint a férfi péntekre virradóra az ablakot betörve jutott egy kecskeméti volt bútorgyár telephelyére, majd onnan levegő elosztó-tartályokat, gépkocsi alkatrészeket, vezetékeket és lámpatesteket lopott el. A sértettnek 700 ezer forint kára keletkezett.

Két szerb állampolgár éjjellátó készülékének a segítségével, gyalogosan jutott hazánk területére nyolc pakisztáni állampolgár. A fiatal férfiakból álló csoportot, valamint a két segítőt a Kelebiai Határrendészeti Kirendeltség járőrei még a határ közelében észlelte, majd ezt követően elfogta. A szerb állampolgárok ellen embercsempészés bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, kihallgatásukkor a bűncselekmény elkövetését elismerték. Mindketten őrizetbe kerültek. A pakisztáni állampolgárok kiutasítást előkészítő őrizetbe kerültek.

baon.hu -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!