Kék hírek, bulvár

2012.08.28. 11:07

Elcsípték a biciklitolvajokat

Két kecskeméti bringatolvaj is rács mögé került a rendeőrség legfrisseb hírei szerint.

baon.hu

Ismeretlen tettes hétfőre virradóra egy tiszakécskei ingatlanról ellopta a JAX-950-frszú VW Golf típusú személygépkocsit, amelynek értéke 380 ezer forint.

Egy kecskeméti kft. telephelyének raktárából, a páncélszekrény kinyitása után loptak el 1.32 millió forint készpénzt hétfő hajnalban. A tettes a falat megbontva jutott a raktárépületbe. A lopás körülményeit a Kecskeméti Rendőrkapitányság vizsgálja.

Őrizetbe került egy 23 éves kecskeméti férfi, aki azzal gyanúsítható, hogy hétfőn éjjel Kecskeméten, egy Dobó körúti kerékpártárolóból ellopott egy 60 ezer forint értékű kerékpárt. Őrizetbe került egy 32 éves férfi is, aki még júliusban lopott el egy 20 ezer forint értékű biciklit a Noszlopy Gáspár parkban lévő egyik tárolóból. Mindkét ügyben a Kecskeméti Rendőrkapitányság folytat nyomozást.

400 ezer forintot érő, 20 mázsányi bodzát lopott el ismeretlen még vasárnap este egy soltvadkerti bekerítetlen ültetvényről. A sértett feljelentésére a Kiskőrösi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást az ügyben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!