Kék hírek, bulvár

2012.08.18. 08:35

Álrendőr verte át a bácsit - Vigyázzon, nehogy így járjon!

Három idős embert is trükkösök vertek át, egy kecskeméti bácsit álrendőr fosztott ki, igazolványát felmutatva.

baon.hu

Egy 82 éves kecskeméti bácsi tett feljelentést, mert tegnap dél körül egy ismeretlen férfi megjelent a lakásán, majd egy igazolványt mutatva magát rendőrnek adta ki. Közölte, hogy a nyugdíjakat ellenőrzi, mivel a közelmúltban sok lopás történt, ezért kérte, hogy mutassa meg a pénzét. A sértett a kérésnek eleget tett és megmutatta azt a borítékot, amelyben a pénze volt a hűtőszekrény tetején. A férfi rövid beszélgetés után elment. A bácsi később vette észre, hogy a borítékot, a benne levő 380 ezer forint készpénzzel együtt ellopta.

Keresik azt a másik trükkös tolvajt is, aki egy 87 éves kecskeméti bácsit lopott meg. Tegnap délben egy ismeretlen nő jelent meg a lakásánál azzal az ürüggyel, hogy tanulmányt szeretne készíteni és kérdőívet kitöltetni a feljelentővel. A lakásba beengedte, majd a beszélgetés közben megkérdezte, tart-e otthon pénzt, mire a sértett megmutatta a borítékban tartott 350 ezer forint megtakarított pénzét. További beszélgetést követően a nő távozott, persze a borítékkal és a pénzzel együtt.

Egy 86 éves hajósi bácsinál is trükkös tolvaj járt tegnap dél körül. A magát gázóra leolvasónak kiadó ismeretlen férfi azt közölte, hogy gázdíj túlfizetése van, ezért pénzt kellene váltani, hogy azt rendezni tudják. A bácsi elővett a szobájából egy lezáratlan dobozt, melyben összesen egymillió  forint készpénz volt. Az ismeretlen férfi a sértett figyelmét elterelve a fenti összeget ellopta.

Csütörtökön este a Kecskemét, Csongrádi úti ABC előtt lakattal lezárt Cagiva típusú kerékpárt ellopták. A bicikli értéke 300 ezer forint.

 

baon.hu -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!