Kék hírek, bulvár

2012.08.22. 11:02

A szőnyegeket lopta el a betörő

Egy Kecskemét, Mária hegyi telephelyről három darab nagyméretű szőnyeget, további tíz darab szőnyeget, valamint téli kabátokat lopott el egy ismeretlen.

baon.hu

Néhány nappal ezelőtt, egy Kecskemét, Mária hegyben lévő telephelyre tört be valaki. A tettes három darab nagyméretű szőnyeget, további tíz darab szőnyeget, valamint téli kabátokat lopott el. A keletkezett kár 400 ezer forint.

Az elmúlt hétvégén ismeretlen tettes betört egy tiszakécskei telephelyre, majd onnan egy parkoló kamion üzemanyagtartályából leengedett, majd ellopott 660 liter gázolajat. A bűncselekménnyel 258 ezer forint kára keletkezett a sértettnek.

Keddre virradóra ismeretlen tettes, eddig tisztázatlan körülmények között egy kecskeméti családi házból ellopott egy bútorszéfet. A széfben 1 millió forint készpénz volt. A lopás körülményeit a Kecskeméti Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Tegnap hajnalban egy Kaskantyún található borászati üzemből lopott el ismeretlen csapágyakat, rézvezetékeket, egy hegesztőtrafót, sarokcsiszolót. A lopással 2,5 millió forint kára keletkezett a gazdálkodónak. A Kiskőrösi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást az ügyben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!