Kék hírek, bulvár

2012.08.06. 15:54

A Mercedes-gyárból lopott – lebukott

Legalább 1 millió forint értékben lopott el külnféle alkatrészeket a kecskeméti gyárból az összeszerelő műhely vezetője. A szajrét az interneten igyekezett értékesíteni.

baon.hu

Múlt csütörtökön tett feljelentést lopás miatt a kecskeméti rendőrkapitányságon a Mercedes gyár képviselője ismeretlen tettes ellen, aki ez év május óta különböző alkatrészeket vitt ki a gyár területéről jogtalanul.

A rendőrök kiderítették, hogy a gyár 33 éves kunszentmártoni dolgozója, aki az összeszerelő műhely csoportvezetője, különböző alkatrészeket szerelt ki a már kész járművekből, és ezeket egy közösségi oldalon kínálta eladásra.

– A férfit gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, a bűncselekmény elkövetését elismerte, és megnevezte a helyet, ahol az ellopott dolgok találhatóak. Ennek alapján a férfi rokonánál, Kunszentmártonban tartott házkutatás során, az épület padlásán kollegáim megtalálták az elvitt dolgokat, egyebek között motorvezérlő elektronika, több fajta Mercedes embléma, légzsák, defektjavító készlet, kábelek, távirányítós kulcsok, stb., összesen több mint 1 millió forint értékben – tájékoztatta a Baon.hu-t Mihályné Bornemisza Eleonóra, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Több mint 1 millió forint értékben lopott alkatrészeket a férfi
[/caption]

A rendőrök a férfit őrizetbe vették, kezdeményezték a férfi előzetes letartóztatását.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!