Kék hírek, bulvár

2012.08.04. 11:19

834 ezer forint tűnt el a táskából

Tegnap délelőtt egy kecskeméti áruházban a sértett figyelmetlenségét kihasználva a táskájából 834 ezer forint készpénzét lopott el egy ismeretlen.

baon.hu

Augusztus 2-án, egy ismeretlen tettes a délutáni órákban egy kecskeméti általános iskolából 4 darab laptopot lopott el, mellyel kb. 600 ezer forint kárt okozott.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki egy önkormányzati tulajdonban lévő – használaton kívüli – ingatlanból kazánt, konvektorokat és vízmelegítőt vitt el.

A Kalocsai Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt egy 32 éves dunaegyházi lakos bejelentése alapján ismeretlen tettes ellen, aki a YBX-065 rendszámú, MTZ-52-es típusú traktort a napokban ellopta Solt külterületéről. A lopással okozott kár 2 millió forint.  

Kelebia Határrendészeti Kirendeltség járőrei 11 afgán és 1 pakisztáni férfit fogtak el a határ közelében csütrötökön a délelőtti órákban. Közülük néggyel szemben beutazási és tartózkodási tilalmat rendeltek el. A külföldiek Kiskunhalasi Őrzött Szálláson kerültek elhelyezésre.  

baon.hu -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!