Kék hírek, bulvár

2012.06.03. 09:23

A szex után eszméletlenre verték

Pénteken este egy kocsmában ismerkedett meg egy nővel a miskei férfi, akit később eszméletlenre rugdostak a pénzéért.

baon.hu

A Kalocsai Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen – tudtuk meg Rákosi Mihálytól, a rendőrség sajtóügyeletesétől. Szombaton délelőtt jelentette be egy férfi, hogy még pénteken rablás áldozata lett. Azt mondta, hogy egy szórakozó helyen leitattak, elcsalták és kirabolták. A helyszíni adatgyűjtés, tanúkutatás során kiderült, hogy a 38 éves, miskei férfi a helyi kocsmában iszogatott, és meghívott egy italra egy ismeretlen nőt, aki Tímeaként mutatkozott be.

A nő – látta a sértett 30 ezer forintnyi készpénzét, így vele maradt. A közös italozás során pedig úgy összemelegedtek, hogy a mellékhelyiségben szexuális kapcsolatot létesítettek. A nő további ajánlatot tett, ezért kimentek a kocsmából a Templom térre. Itt aztán egy tuja mögül váratlanul előlépett egy ismeretlen férfi, aki szó nélkül ököllel arcon ütötte a sértettet, majd a földön addig rugdosta, amíg eszméletét vesztette. 

A sértett szombaton hajnalban tért magához, akkor vette észre, hogy 30 ezer forintja, személyes okmányai, bankkártyája és két mobiltelefonja eltűnt. 11 óra után ment vissza a kocsmába, ahol az iratai után érdeklődött, majd feljelentést tett a rendőrségen.

baon.hu -->

Ezek is érdekelhetik