Kék hírek, bulvár

2012.05.04. 17:38

Szerenádos baleset: Adrienn túl van a nehezén

Címkék#Egyéb#Baja

Információink szerint jobban van az a diáklány, aki a szerenádozás közben esett le a lovaskocsiról és szenvedett súlyos sérüléseket Baján.

Zsámbóki Dóra

Mint arról korábban beszámoltunk: a bajai III. Béla Gimnázium végzős osztályát érte lovaskocsis baleset a szerdai szerenádjukon. A 12. a osztály két lovaskocsival haladt dalolva Baja belvárosában, amikor a menet mögé ért egy robogós, aki a motort bőgetve megelőzte a kocsikat. Vélhetően a fülsértő hanghatástól azonban megbokrosodtak az egyik kocsi elé kötött lovak. A megrémült állatok vágtázni kezdtek, áttértek az úttest bal oldalára, felrontottak a járdára, végül egy oszlopnak és egy ház falának ütköztek.

A vágta során több diák leesett a lovaskocsiról. Nyolcan könnyebb sérülésekkel megúszták a balesetet, de a még mindig a kórházban ápolt Adrienn súlyos, életveszélyes koponyasérüléseket szenvedett. Őt előbb a bajai kórházba, majd a pécsi klinikára szállították a mentők. Nem hivatalos, de megbízható forrásból úgy tudjuk, hogy állapota sokat javult a baleset óta: ma elhagyhatja a klinika intenzív osztályát is. Orvosai bizakodóak: ha ilyen ütemben gyógyul, szerdán már a kórházból is hazaengedhetik a megsérült maturandát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!