Kék hírek, bulvár

2012.05.30. 08:51

Ki lophatta el a korongdobáló gépeket?

Kedden délután egy bajai lőtérről ellopott két korongdobáló gépet egy ismeretlen. Az elvitt eszközök értéke 800 ezer forint.

baon.hu

40 darab gázpalackot lopott el egy tolvaj keddre virradóra egy lajosmizsei töltőállomásról. Az elkövető letakarta a kültéri kamerát, majd vélhetően kulccsal nyitotta ki a gázpalacktárolót. A lopással okozott kár 223 ezer forint.

Ismeretlen tettes tegnap egy kiskunhalasi autógáz-kútról ellopta az ott parkoló GSD-597 rendszámú Renault Master tehergépkocsit, melynek rakterében egy fűnyíró, valamint 4 darab téli gumiabroncs is volt. Az elkövető ezután a telephelyen álló Nissan gépkocsit is feltörte, amiből szerszámokat lopott el. A bűncselekménnyel 4 millió forint kár keletkezett. A kút közelében lévő márkaszervizből, ugyanebben az időben 800 liter motor olajat lopott el valaki, összesen 3,9 millió forint értékben. A lopások körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság egy eljárás keretében vizsgálja.

600 liter gázolajat lopott el ismeretlen hétfőről keddre virradóra egy bajai kft. telephelyén álló tehergépkocsiból. A tettes a tanksapkát feszítette le, így jutott az üzemanyaghoz. Az okozott kár 300 ezer forint.

Az erkély befeszítésével jutott a tettes egy kecskeméti lakóházba, majd a lakásból 600 horvát kunát, arany ékszereket és műszaki cikkeket lopott el. A bűncselekménnyel okozott kár 300 ezer forint.

Nyomozás indult az ellen az ismeretlen tettes ellen, aki május 29-én egy kecskeméti tanyáról ellopott egy sötét pej színű csikót. Az állat értéke eléri az 500 ezer forintot. A helyszínen talált adatok és nyomok alapján elfogtak egy 50 éves kecskeméti férfit, aki a lopással megalapozottan gyanúsítható. Kiderült, hogy a férfi a lopott állatot már eladta. Sikerült azonban a ló nyomára bukkanni, így az ellopott csikó megkerült.

Őrizetbe vettek egy 16 éves kecskeméti fiút, aki március 27-én az esti órákban Kecskeméten, az Akadémia körúton parkoló VW személygépkocsi ablakát betörve, ellopott abból egy GPS készüléket és egy mobiltelefon-töltőt. A lopással okozott anyagi kár 55 ezer forint. A rongálással 15 ezer forintos kárt okozott a gyanúsított. 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!