Kék hírek, bulvár

2012.05.27. 21:32

Cserbenhagyta a részeg svájci sofőr

Egy személyautó és egy motor ütközött össze vasárnap kora este Baján. A kocsi - mint később kiderült - ittas sofőrje a baleset után elhajtott, meg sem próbált segíteni a súlyosan megsérült motorosnak.

Zs. D.

Segítségnyújtás nélkül hajtott el a helyszínről az az autós, aki vasárnap kora este okozott balesetet Baján. A 47 éves svájci férfi által vezetett A4-es Audi a Bernhart Sándor utca egyik kereszteződésében nekiütközött egy motorosnak. A kétkerekűn utazó 36 éves bajai férfi a balesetben combnyaktörést szenvedett.
Az ütközés után az autós megállás nélkül továbbhajtott - tudtuk meg Szabó Anitától, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesétől.

A rendőrök a svájci férfi keresésére indultak: az autóját egy panzió parkolójában találták meg, a férfit pedig egy bajai lakásban fogták el rövid idővel a baleset után. Előállítása során kiderült, hogy ittas állapotban navigálta autóját a motorosnak. A férfinek így nem csak segítségnyújtás elmulasztása, de ittas vezetés miatt is felelnie kell.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!