Kék hírek, bulvár

2012.04.05. 12:39

Prostit fogtak Kecskeméten

Egyértelmű jelzésekkel reklámozta szolgáltatását az a 24 éves kecskeméti nő, akit tegnap vettek őrizetbe a rendőrök tiltott kéjelgés miatt.

baon.hu

Tegnap őrizetbe vettek tiltott kéjelgés szabálysértésének elkövetése miatt egy 24 éves kecskeméti nőt, aki a 44-es főút mellett az úttesten állt. Az arra közlekedőknek jelezte, hogy anyagi ellenszolgáltatásért szexuális kapcsolatot akar létesíteni. Cselekményét védett övezetben követte el és megalapozottan lehetett tartani attól, hogy szabadlábon hagyása esetén a szabálysértést továbbra is elköveti – tudtuk meg Mihályné Bornemisza Eleonórától, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől.

Szerdára virradóra egy rémi lakóház udvarából elloptak egy MTZ mezőgazdasági vontatóhoz tartozó mechanikus váltót, MTZ alkatrészeket, illetve egy erdőgazdálkodásban használt közelítő kocsit. Az okozott kár 700 ezer forint.

Tegnap délelőtt betörtek egy solti nyaralóba, majd különféle műszaki és háztartási eszközöket vitt el a tolvaj 235 ezer forint értékben.

A napokban egy tassi bekerített tehenészeti telepről alumíniumot és vasat, valamint kábeleket loptak el, összesen 1,5 millió forint kárt okozva.

A kecskeméti rendőrök tegnap őrizetbe vettek egy 21 éves kerekegyházi férfit, akit egy helvéciai erdőrészben a kerületvezető erdész ért tetten, amint jogtalanul kivágott 3 akácfát. Az okozott kár 10 ezer forint.   

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!