Kék hírek, bulvár

2012.04.01. 09:24

Megfújták a garázsból a Kawasakit

Kecskeméten elloptak egy pincegarázsból egy zöld Kawasakit, amely 2,2 milliót ér.

baon.hu

Vasárnapra virradóra, egy helvéciai házba törtek be az ajtó befeszítésével, ékszert, több szeszes italt, valamint 50 euro készpénzt loptak el. A kár 280 ezer forint.

Péntekről szombatra virradóra Kecskeméten, egy Mályva utcai lakóház pincegarázsába tört be valaki, majd onnan ellopta az UKK-130-as forgalmi rendszámú, zöld színű, Kawasaki 1000-s típusú motorkerékpárt. Az elvitt
jármű értéke 2,2 millió forint.

Egy lajosmizsei tanyához tartozó területről vágott ki és lopott el a tolvaj 50 darab, különböző méretű akácfát. A feljelentés szerint a lopás szombat hajnalra történt, mellyel 240 ezer forint kára keletkezett a tulajdonosnak.


Egy helyrajzi számmal ellátott, soltvadkerti bekerítetlen szőlő területről lopott el ismeretlen tettes közel 1,500 darab szőlőoltványt. A hétvégén történt bűncselekménnyel megközelítőleg 330 ezer forint kár keletkezett. A Kiskőrösi Rendőrkapitányság indított nyomozást
az ügyben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!