Kék hírek, bulvár

2012.04.01. 19:28

Egy amatőr futó vette észre, hogy lángol a gaz - fotók

Címkék#Lakitelek

Nagy katasztrófát is okozhatott volna az a tűz, ami valószínűleg egy eldobott cigaretta csikk miatt alakult ki Lakitelek-Tőserdőben vasárnap délután. Egy amatőr futó vette észre, hogy ég az aljnövényzet.

Sz. T.

A Konytvirág tanösvény jobb oldalán, az úgynevezett Sulymosnál kapott lángra a gaz és az aljnövényzet. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy egy helyi amatőr futó, Labanc István, éppen akkor tartotta edzését az ösvényen, és értesítette a tűzoltókat.

A tiszakécskei önkormányzati, valamint a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók egy-egy szerkocsival vonultak ki a helyszínre. Segítségükre volt hat lakiteleki önkéntes tűzoltó is, így gyorsan meg tudták fékezni a tüzet. A Sulymost egyébként csak kerülő úton lehet megközelíteni autóval.

 

Sz. T. A tiszakécskei önkormányzati, valamint a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók egy-egy szerkocsival vonultak ki a helyszínre -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!