Kék hírek, bulvár

2011.12.05. 23:00

Bevonult a börtönbe Stadler

Kedden 8:30-kor rendben bevonult a kecskeméti börtönbe az adócsalás miatt 4 év 10 hónapra ítélt Stadler József.

N. N. M

Az egykor akasztói, jelenleg solti vállalkozó egy vasárnap este leadott televíziós interjúban, amit azzal harangoztak be, hogy a bevonulása előtti utolsó interjú, így fogalmazott: „Még nem kaptam meg a behívót, de úgy érzem, hogy csak óráim vannak. Ezer százalék, hogy még az idén be kell vonulnom.” Ekkor viszont már több napja átvette a megyei bíróság által kiküldött börtönbehívót, amelyben az is szerepelt, hogy december 6-án kell bevonulnia. Ezt követően egészségügyi okokra hivatkozva halasztást kért. Amit elutasítottak, így a jogerős, 4 év 10 hónap börtönbüntetését ma meg kell kezdenie.

Stadler Józsefet tegnap délután hiába is kérdeztük, tagadta ezt. Butaságnak nevezte a hírt, és arról beszélt a telefonban, hogy nagyon sok a dolga a solti vállalkozásában, ezért még a postáig sem jutott el. Így nem tudja, tegnap kapott-e behívót, ám azt megelőzően biztosan nem.

Stadlernek első börtönbe vonulásakor is kedden – 2003. március 25-én –, reggel 8 órakor kellett jelentkeznie a Mátyási utcában. Azonban a média munkatársainak kecskeméti megjelenése előtt másfél órával, már kora hajnalban bevonult a börtönbe. [caption id="" align="aligncenter" width="334"] Stadler Józsefnek a „parkettás” börtönben ez volt a cellája kulcsa. Vajon ezt kapja most vissza?
[/caption] 

Úgy tűnik, most is ez volt a terve. Ugyanis kedden 8:30-kor rendben bevonult a kecskeméti börtönbe. Mivel a vállalkozó pontosan eleget tett a behívónak, ezért a kedvezmények járnak majd neki, azaz idővel feltételesen szabadulhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!