Kék hírek, bulvár

2011.11.21. 11:36

Túlélő túra a kamion alvázán - fotó

Potyautasként utazott két napig egy kamion alvázán négy afgán menekült, akikre a tompai határátkelőn bukkantak rá a járőrök ma (hétfő) hajnalban.

baon.hu

A Kelebiai Határrendészeti Kirendeltséghez tartozó Tompai Határátkelőhelyen egy görög kamiont ellenőriztek. A jármű átvizsgálásakor vették észre, hogy az alvázon négy személy lapul, két napja utaztak ott, hogy átjussanak a határon. Mindannyian afgán állampolgárok, a kelebiai kirendeltségen jelenleg is folyik meghallgatásuk. Az elsődleges adatok szerint a négy potyautas macedón területen kapaszkodhatott fel a kamionra, ott két napon át utaztak, a sofőr tudta nélkül.

Okmányokkal egyikük sem rendelkezett. Az alvázon utazó afgánok kiutasítást előkészítő őrizetbe kerültek, ügyükben a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztálya folytatja le az eljárást – tudtuk meg Nyíkos Tamástól, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] A potyautasok őrizetbe kerültek
[/caption]

baon.hu A potyautasok őrizetbe kerültek -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!