Kék hírek, bulvár

2011.11.29. 13:50

Hívja a rendőröket, ha látta a tetovált fiút! - fotó

VL feliratú tetoválás van a bal vállán annak a 14 éves fiúnak, akit egészen eddig keresett a rendőrség.

baon.hu

Előkerült

Március 13-án kaptuk a hírt, hogy Budpesten megtalálták Rolandot, és visszavitték őt a Bócsai Lakásotthonba.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közigazgatási eljárás keretében – körözésének elrendelése mellett – eljárást folytat a 14 éves, bócsai Danyi Roland eltűnése ügyében. 2011. október 14-én engedéllyel Budapestre távozott a fiú, ahonnan 2011. október 16-án 21.00 óráig kellett volna visszatérnie az otthonba, de nem érkezett vissza, ismeretlen helyre távozott, és azóta is ismeretlen helyen tartózkodik.
A felkutatására tett intézkedések idáig nem vezettek eredményre. 

Személyleírása:
kb. 160 cm magasságú, kb. 60 - 65 kg testsúlyú, vékony, izmos testalkatú, kreol bőrű, haja színe fekete, szemöldöke szintén sötét színű, szeme barna, fülei fejhez simulóak, fogazata ép. A szája és az orra között kettő darab kisebb méretű anyajegy található, amely barna színű. Haja kb. fél cm hosszú, egyforma hosszúságúra nyírt. Arca enyhén kerek formájú. Karórát vagy ékszert nem hord, fülbevalót nem viselt az intézetben, azonban mindkét füle ki van lyukasztva, régebben hordott fülbevalót, amely a most divatos, csillogó, kisméretű fülbevaló volt. A bal vállán van egy fekete színű VL feliratú tetoválás. [caption id="" align="aligncenter" width="334"] Danyi Roland
[/caption]

Az eltűnésekor viselt ruházat:
sötétkék farmernadrág, fehér vastag anyagú kapucnis felső (felirat nem volt rajta, fekete pöttyök, vagy ábrák borították), cipője fekete Nike sportcipő, amelynek a sarka narancssárga színű.

A rendőrség kéri, hogy amennyiben az eltűnt személlyel kapcsolatban érdemleges információt tud valaki, a Kiskőrösi Rendőrkapitányságot értesítse a 03/33-64-20 vagy 03/33-64-12 számok valamelyikén, illetve a 112-es vagy 107-es segélyhívón, továbbá 06/78/501-400-as telefonszámon. 

Danyi Roland -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!