Kék hírek, bulvár

2011.11.03. 17:48

Ajándékot kapott, akinek van téli gumija

Kecskeméten tartotta az őszi-téli megváltozott közlekedési körülményekre történő figyelemfelhívó kampánya nyitányát a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága.

N. N. M.

A Budai úton állították meg a rendőrök csütörtök délután a városból kifelé tartó autósokat, majd az ellenőrzést követően egy autószerelő ajánlotta fel, hogy díjmenetesen ellenőrzi a fagyálló hűtőfolyadékot a motornál, és az ablakmosó berendezésben.

Azok az autósok, akiknek kocsiján már a téli gumi fel volt szerelve, ajándékot is kaptak. Mint korábban megírtuk: a Bács-Kiskun megyei kampány anyagi fedezetét az a pályázat biztosítja, amit az ORFK Országos Baleset-megelőzési Bizottsága hirdetett meg idén nyáron. Ezen indult és nyert bruttó egymillió forintot a Bács-Kiskun megyei Baleset-megelőzési Bizottság. [caption id="" align="aligncenter" width="334"] Ellepték a Budai utat a rendőrök, ezúttal azonban örülhettek, akiket megállítottak
[/caption]

Az összegből fizetik a kampány szóróanyagait: a reklámplakátokat, a gyalogosoknak átadott láthatósági mellényeket, a kerékpárosoknak „járó” villogókat, és a lámpákat, valamint az autósoknak felajánlott téli szélvédőmosókat és a jégoldókat is.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!