Kék hírek, bulvár

2011.09.24. 10:56

Ladákból szívták a benzint

Mintegy 10 liter benzint szándékozott ellopni egy 31 éves szegedi férfi és 22 éves magyarcsanádi sógora pénteken a kora hajnali órákban Szegeden.

baon.hu

A két rokon egy fehér színű Lada típusú autót szemelt ki magának, amelyből 3 liter benzint sikerült leszívniuk. Ez nem volt elég, kerestek egy másik Ladát, ezúttal egy piros színűt. A 22 éves alkalmi munkás férfi nekikezdett a műveletnek, de nem tudta befejezni azt, ugyanis egy szolgálaton kívüli rendőr megzavarta a cselekmény közben. A megdöbbent benzinlopó menekülni kezdett a töltés irányába, de nem jutott messzire. A sötétben nem mérte fel a meredek töltést, legurult az oldalán, ahol az időközben helyszínre érkező rendőrök elfogták.

A férfi kihallgatása során elmondta a rendőröknek, hogy sógorával egy tucat Ladából már korábban is loptak benzint, amit nagyon megbánt. A két férfivel szemben lopás megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Forrás: automenedzser.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!