Kék hírek, bulvár

2011.04.11. 15:52

Ütötték-verték a fogva tartott örömlányt

A Kecskeméti Városi Bíróságon hétfőn folytatódott annak a három férfinak és egy nőnek a büntetőpere, akiket aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértésével, könnyű testi sértéssel, és zsarolással vádol az ügyészség. A vád szerint tavaly elraboltak, fogva tartottak és vertek egy kecskeméti örömlányt, hogy nekik dolgozzon.

N. N. M.

Mint korábban megírtuk: a vádirat szerint a 44-es főútról tavaly áprilisban vittek el és zártak be egy prostituáltat. Betuszkolták az autóba és Kecskemétre szállították. Egy Bocskai utcai házban, a harmadik emeleti lakásban tartották több napig fogva. A telefonját elvették, időnként megverték, a banda női tagja megtépte a haját, és fakanállal is verte. Mindezt azért – állítja a Kecskeméti Városi Ügyészség –, hogy meggyőzzék arról, jobban jár, ha nekik dolgozik örömlányként. A prostituált több napon keresztül ellenállt. Akkor – mint korábban beszámoltunk róla – a Bocskai utcai lakás erkélyéről kért segítséget egy járókelőtől, aki a rendőröket riasztotta, majd a megjelent járőr kiszabadította a prostituáltat.

A nyomozás során kiderült, hogy egy másik nőt is veréssel bírtak rá arra a vádlottak, hogy „szexmunkásként” dolgozzon a számukra. Egyikük korábbi élettársa volt a nő, aki a folyamatossá vált verések hatására végül vállalta, hogy kiáll a 44-es útra. Futtatója a közelből figyelte, és az aktusok után azonnal elvette a keresetét.

A még tavaly decemberben, dr. Piegel Zsolt bírói tanácsa előtt kezdődött büntetőperben korábban az előzetes letartóztatásban lévő 26, és 29 éves két vádlott, valamint a szabadlábon védekező 34 esztendős férfi és a 23 éves nő is azt vallották, hogy ártatlanok, nem követték el a bűncselekményt. Hétfőn a Bocskai utcai ház lakói és a vádlottak rokonai lettek kihallgatva a bíróságon, akik azt mondták, hogy nem tudtak semmiről.

Igazán izgalmassá csütörtökön válik majd a per, amikorra a vádban szereplő két nőt – a sértetteket – idézte meg a bíróság. Kérdés ugyanis, hogy egyáltalán megjelennek-e majd, ha pedig igen, akkor mit fognak vallani az ügyben. A hasonló büntetőperekben ugyanis egyáltalán nem ritka, hogy a feljelentők később visszavonják korábbi vallomásukat, vagy már „nem emlékeznek” semmire. 

N. N. M. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!