Kék hírek, bulvár

2011.03.28. 14:38

Csodával határos módon megúszta a balesetet

Túl van az életveszélyen az a 21 éves férfi, aki múlt héten szerdán délelőtt szenvedett súlyos balesetet a kecskeméti Mercedes-gyár építkezésén. Horváth Attiláné, a megyei kórház sajtóreferense elmondta, mostanra eldőlt a fiatalember sorsa.

G. Z.

– Súlyos, életveszélyes állapotban szállították be hozzánk szerdán a fiatalembert, napokig kérdéses volt a tragédia kimenetele. Mostanra azonban az orvosainknak és a szerencsének is köszönhetően a fiatalember kikerült az intenzív osztályról és a baleseti sebészeten fekszik. Úgy tűnik, megúszta a balesetet maradandó fizikai és szellemi sérülés nélkül – mondta a sajtóreferens. Hozzátette: olyan gyors a férfi állapotának a javulása, hogy hamarosan újra elkezdhet járni, így várhatóan a balesetin sem marad bent sokáig.

Ahogy azt korábban megírtuk, a férfi szerdán délelőtt szenvedett súlyos, életveszélyes sérülést, amikor egy emelőkosárból kihajolva egy betongerenda és a kosár széle közé szorult a nyaka. Elvesztette az eszméletét, és az agysejtek elhalása miatt agyduzzanata keletkezett.

G. Z. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!