Kék hírek, bulvár

2011.01.07. 10:20

Bíróság előtt a külföldi garázdák - szavazással

Gyorsított eljárásban tárgyalja a Kiskunhalasi Városi Bíróság annak a két külföldinek az ügyét, akik az újév első perceiben csináltak galibát egy kiskunhalasi étteremben.

Zsámbóki Dóra

Mint korábban hírt adtunk róla a Halas környékén szeizmikus méréseket végző kurd, osztrák, német és lengyel munkásokból álló csoport tagjai szilveszter éjjelén annyira leittasodtak egy étteremben, hogy miután a vendéglátóhely dolgozói nem szolgálták már ki őket itallal és távozásra szólították fel őket, petárdát dobtak az újévet ünneplő társaság közé, székeket és poharakat törtek.

A helyszínre érkező rendőröknek csak kényszerítőeszközök alkalmazásával sikerült megfékezniük az indulatokat. Az étteremben történt balhé után négy külföldinek kezdődött az új esztendő a kapitányságon, közülük végül két fő ellen indult eljárás garázdaság miatt. Jövő kedden nekik kell felelniük tetteikért a halasi bíróság előtt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!