Kék hírek, bulvár

2010.11.24. 14:25

Másfél éve keresik, segítsen megtalálni! – fotó!

Vezsenyi István körülbelül másfél évvel ezelőtt ismeretlen helyre távozott a lakásáról, azóta nem adott életjelet magáról. A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság hozzátartozói bejelentés alapján közigazgatási eljárást folytat eltűnése miatt.

H. I.

– Az 55 éves férfi körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, őszes hajú, oldalt kopaszodó, hiányos fogazatú volt eltűnésekor. Bajusz nélkül felső ajka felett forradás látható. Bajuszt és szakállt időnként viselt. Magányos, visszahúzódó ember – mondta Kovács Gizella rendőr százados, a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság sajtóreferense.

A rendőrség kéri, hogy ha Vezsenyi István olvassa a felhívást, jelentkezzen a legközelebbi rendőrkapitányságon vagy rendőrnél. Illetve, ha valaki bármilyen információval rendelkezik vele kapcsolatban, telefonon vagy személyesen, névvel vagy név nélkül keresse fel a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság ügyeletes tisztjét, vagy hivatali munkaidőben Szabóné Rádi Anita rendőrszázados körözési előadót a 06-76/562-200, 06-76/562-257 telefonszámokon.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Vezsenyi Istvánt másfél éve keresik
[/caption]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!