Kék hírek, bulvár

2010.11.26. 09:28

Kilopták az olajat a trafóból

Egymillió forintos kárt okozott az a tettes, aki csütörtökön megrongált és lecsapolt egy trafóállomást Kecskeméten.

baon.hu

Kecskemét Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást rongálás bűntett elkövetés gyanúja miatt a DÉMÁSZ képviselőjének bejelentése alapján ismeretlen tettes ellen. A bejelentés szerint csütörtökön a Kecskemét, Reptéri út végén lévő trafóállomást megrongálta valaki és elvitte belőle az olajat. Az okozott kár egymillió forint – tudtuk meg Mihályné Bornemisza Eleonórától, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivőjétől.

Bácsalmáson, egy 84 éves nő lakásába ment be ismeretlen csütörtökre virradóra a nyitott hátsó ajtón, és 300 ezer forintot vitt el.

Kiskőrös, Öregszőlőben lévő öntödébe ment be valaki csütörtök éjjel úgy, hogy a hátsó kapu lakatját lefeszítette, és ellopott egy blankoló gépet és egy aggregátort. Az okozott kár 800 ezer forint.

Kecskeméten, a Beretvás közben lezárt állapotban parkolt kedden este egy Fiat Ducato, melynek bal oldali ablaküvegét betörték, és az utastérből elloptak egy pénztárcát, valamint különböző porcelán tárgyakat 348 ezer forint értékben.

Őrizetbe vettek egy 26 éves kunszentmiklósi férfit, aki szeptember 15-én betört egy kunszentmiklósi ügyvédi irodába, és elvitt egy doboz csokoládét, négy horgászbotot orsóval, egy vízmelegítőt. Összesen 35 ezer forint a kár.

Őrizetbe vettek egy 49 éves kiskunhalasi férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2010. augusztustól kezdődően volt élettársát rendszeresen zaklatta. Naponta 20-30 alkalommal kereste a nőt telefonon, és rendszeresen megjelent a nő lakóhelyénél. Az őrizetbe vétel mellett ideiglenes távoltartást is elrendeltek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!