Kék hírek, bulvár

2010.11.19. 12:24

Egy liter tömény szeszt ivott haláláig a főiskolás?

Címkék#Kecskemét

Egyelőre nem tudják, hogy pontosan mit, és mennyi alkoholt ivott egy hete a Kecskeméti Főiskola kollégiumában elhunyt S. István – tájékoztatta a baon.hu tudósítóját a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság. Egyfajta cáfolataként azoknak a sajtóinformációknak, mely szerint egy liter tömény szeszt ivott haláláig a főiskolás.

N. N. M.

A boncolási jegyzőkönyvekre, illetve rendőrségi szóvivőkre hivatkozó lapinformációval kapcsolatban Karasz Csaba, rendőr alezredes, bűnügyi osztályvezető, kecskeméti kapitány-helyettes elmondta: „Mi nem adtunk ki olyan információt, ami az elfogyasztott szeszmennyiségre utalt volna”. Nyíkos Tamás, a megyei főkapitányság szóvivője pedig hozzátette, hogy továbbra is Mihályné Bornemissza Eleonóra megyei sajtóreferens csütörtöki közleménye a mérvadó. Eszerint ahhoz, hogy kiderüljön, pontosan mi történt, a boncolás eredményeit még vizsgálnia kell a szakértőnek. Ez pedig hosszabb időt vesz igénybe.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!