Kék hírek, bulvár

2010.08.27. 08:04

Vastag pénztárca volt a zsákmány

Egy félegyházi családi házba lopakodott be valaki tegnap éjjel a nyitott ajtón, és a konyha asztalon hagyott, jól megpakolt pénztárcával távozott.

baon.hu

Megyénk közútjain csütörtökön két könnyű sérüléssel járó valamint egy anyagi káros baleset történt. Két ittas vezetőtől vették el jogosítványát – tudtuk meg Mihályné Bornemisza Eleonórától, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől.

Csütörtökre virradóra ellopták egy német tulajdonos kecskeméti tanyájáról MSP-TM 844 frsz.-ú VW Passat combi típusú piros színű gépkocsiját. Az okozott kár félmillió forint. <hirdetesy
 
Csütörtök reggelre valaki bemászott egy kiskunfélegyházi lakás udvarába, és – mivel a nyitva volt a lakás ajtaja – ellopta a konyha asztalra letett pénztárcát, a benne lévő iratokkal, 40 ezer forint üdülési csekkel, hitelkártyával és 380 ezer forint készpénzzel.
 
Ismeretlen tettes csütörtök éjjel betört egy kecskeméti kft. irodájába, és onnan egy pénzes kazettát lopott el a benne lévő 215 ezer forinttal. 
 
Őrizetbe vettek egy 20 éves bajai férfit, aki ellen a Bajai Rendőrkapitányság elfogatóparancsot adott ki csoportos rablás kísérletének elkövetése miatt.

Határrendészeti hírek

Eljárás indult egy szerb állampolgárral szemben, aki tiltott határátlépést követett el. Az Idegenrendészeti Osztály határozatával a külföldit öt évre kiutasította a Magyar Köztársaság területéről, és ki is toloncolták Tompánál.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!